Loop je jezelf al veel te lang voorbij?

Je wordt uitgenodigd om een TIME-OUT voor jezelf te nemen.

In een time-out4you traject neem ik je 2 maanden lang mee op reis door jezelf.

Ik begeleid je om stress te verminderen, ingrijpende gebeurtenissen te verwerken en om te onderzoeken waar je je weer energiek en vrolijk door voelt!

Voel jij je uitgeput?

Ben je al moe als je ‘s morgens opstaat en weet je niet hoe je de dag moet door komen? Alles is je te veel. Genieten lukt niet meer. Je zelfvertrouwen is ver te zoeken. Je lijf voelt zwaar en moe en werkt niet mee. Je funcioneert alleen nog maar op je automatische piloot.

Voel jij je verloren of eenzaam?

Heb je een gevoel van te kort schieten of waardeloosheid, zit je in een situatie die je boven het hoofd lijkt te groeien. Voel je veel stress of zit je in een burn-out? Maak je een rouw- of verliesproces door, waar geen eind aan lijkt te komen? Voel je je verdrietig en hulpeloos? Vallen je plannen in duigen en ervaar je daardoor een onzekere toekomst? Voel jij je verloren en alléén in jouw proces?

Dwalen jouw gedachten alleen maar rond.

Heb je negatieve gedachten als: ” ik doe het nooit goed, of ik ben niets waard”. Nemen gedachten over je probleem of uitzichtloosheid, jouw verdriet, eenzaamheid en angst je ernstig in beslag.

Blijven deze gedachten als donkere wolken in je mind malen, waardoor fijne en liefdevolle gedachten geen kans hebben? Zorgen deze gedachten dat je in een neerwaarts malende spiraal terecht komt?

Het is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten, ook al weet je misschien nu nog niet hoe dat moet!

Van uitputting naar levensenergie.

Je bent uitgeput. Wat heb jij nodig?  Wat is goed voor jou? Durf jij te kijken en te voelen wat er in jou leeft? We gaan samen op onderzoek. 

Een time-out nemen betekent dat je alle aandacht aan jezelf mag geven. In dit traject gaan we samen op weg gaat, stap voor stap.

Je hoeft het niet alleen te doen. Het hoeft ook niet snel, en er “moet” eindelijk eens even niks.

Door bewust te worden wat er in je leeft, ga jij je leven zien vanuit een ander perspectief. Daardoor komen er nieuwe keuze mogelijkheden, nieuwe dromen met een nieuwe werkelijkheid. Een nieuwe toekomst.
Als je weet wat je nodig hebt, kun je je levensenergie opnieuw gaan opbouwen.

Kracht om verder te gaan.

Kracht hervinden helpt jou boven je situatie uit te groeien. Fysiek ga ik je helpen om minder vermoeid te zijn, door je te leren hoe je herstellende rust kunt ervaren. Je wordt je bewust van niet-helpende gedachten-patronen en emoties, waardoor je invloed kunt uitoefenen op de negatieve spiraal die deze gedachten en emoties veroorzaken. Je leert jezelf healen op spiritueel niveau, zodat jij een héél en compleet leven kunt ervaren. Dit is jouw kracht. Het is jouw keuze.

Ga je mee op reis? 

Jezelf Ervaren,

op 4 niveaus maakt je bewust, heel en compleet.

Fysiek

Je fysieke gesteldheid is belangrijk om goed te kunnen functioneren. Je kunt je moe voelen, terwijl je ook het gevoel hebt altijd “aan” te staan. Als je altijd “aan” staat, komt je zenuwstelsel niet tot rust en dat kan leiden tot paniek- en angstgevoelens. Dit wordt veroorzaakt door stresshormonen zoals cortisol, die door je lijf razen. Stress geeft een vlucht of paniek reactie, veroorzaakt minder goed slapen, hoge hartslag en snelle ademhaling, die op hun beurt weer een paniek of angst reactie kunnen uitlokken.

Een visieuze cirkel.

Tijdens de time-out4you krijg je tools in handen die je zenuwstelsel  in rust en balans te brengen.

Emotioneel

Emoties als angst, verdriet en boosheid kunnen, wanneer je je niet bewust bent van deze emoties, vast gaan zitten in je lichaam. Daardoor kun je allerlei lichamelijke klachten ervaren. Samen kijken we, welke emoties ervaar jij, waar ervaar je deze emoties in je lichaam en wat doen deze emoties met jou?

Tijdens de time-out4you leer je, dat een emotie iets is dat je in je lichaam kunt voelen en dat je een emotie ook weer los kunt laten. Zo kun je jezelf bevrijden van heftige emoties. Daardoor wordt je rustiger en kan je lichaam en denken ontspannen.

Mentaal

Gedachten en overtuigingen, heb je vaak meegekregen vanuit je opvoeding, geloof, school enz.  Zij beïnvloeden je emoties en het gevoel voor wie jij bent, zij vormen je zelfbeeld. Gedachten en overtuigingen zijn het krachtigste instrument van jou bestaan.

Juist de gedachten en overtuigingen waar jij je niet bewust van bent kunnen zeer belemmerend zijn.

In het time-out4you traject gaan we jouw gedachten en overtuigingen liefdevol bekijken, waardoor je tot andere inzichten kunt komen en afscheid kunt nemen van gedachten en overtuigingen die niet meer voor jou werken. Een inzicht geeft altijd een nieuw uitzicht.

Spiritueel

Spiritueel zijn heeft niets met “geloof” te maken. Spiritueel zijn betekend: dat je je bewust bent dat je meer bent dan alleen je lichaam. Wij mensen staan niet los van de natuur, wij zijn er een onderdeel van. Echter wij zijn bewuste wezens, die kunnen kiezen.  

In het Time-out4you traject ga je naar jouw binnenwereld, contact maken met jouw energiebron. Sta jij open voor spiritualiteit en bewustZijn? Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open, waarin je gaat leven vanuit vrije Wil.

Dit traject is voor jou….

Als je het gevoel hebt dat je altijd sterk moet zijn, en daardoor al meerdere keren over je eigen grenzen hebt laten gaan. 

Als je het een ingrijpende periode achter de rug hebt van veel stress en overwerkte emoties, zoals een overlijden, een afscheid, verlies van je werk of je partner of iets anders wat veel impact gehad heeft. 

Als je merkt dat je in een negatieve spiraal zit. Je slaapt misschien niet goed meer, waardoor je nog vermoeider bent en al helemaal geen zin meer hebt om in actie te komen.

Als je een echte pleaser bent en altijd eerst aan anderen denkt en dan pas aan jezelf, en dat nu echt zijn tol eist.

Als je de lat hoog legt voor jezelf en daardoor continu van alles van jezelf “moet”, en het eigenlijk nooit goed genoeg is. 

Als je belangrijke acties en keuzes maar blijft uitstellen. Je weet ergens best wel wat je moet doen, maar toch lukt het niet je om je patronen te veranderen en dat frustreert je.

Als je altijd al interesse in persoonlijke ontwikkeling gehad hebt, en je voelt dat het weer tijd is voor een volgende laag om af te pellen

Timeout4You traject. Een intensief traject. Vol met inzichten ervaringen, humor en aandacht.

4x Timeout sessies van 2 uur

Om de week een sessie van 2 uur bij mij op de boerderij. We kijken naar:

Fysiek: Rust en ontspanning, laat je lichaam eens helemaal los.

Emoties: Hoe en waar ervaar je emoties en hoe laat je ze gaan?

Mentaal: Hoe ervaar je overtuigingen? Hoe kom je uit je denken?

Spiritueel: Een healing hoe voelt dat?

Deze sessies zijn altijd een combinatie van coaching en ontspanning (healing, massage, meditatie etc). We kijken samen wat het beste past. 

1x timeout verdiepingsdag

Om echt de diepte in en juist die rust en ontspanning te ervaren, zit er een verdiepingsdag in het traject. De dag duurt van 10:00 tot 15:00 uur. Je wordt volledig in de watten gelegd! We pakken die dag op wat er nodig is en wat er speelt. De dag is een combinatie van coaching en ook stilte, meditatie en healing om echt bij jezelf te komen. 

4 online coachsessies

De weken dat je niet live op de boerderij aanwezig bent, hebben we een online coachsessie via beeldbellen (Zoom). We pakken dan verder door op wat er de week daarvoor gebeurd is tijdens de live sessie op de boerderij en we kijken hoe je erbij zit en wat je nodig hebt. Deze sessies duren ongeveer 1 uur. 

Iedere sessie is opgebouwd uit: 

INTUÏTIEVE COACHING 

We sessies starten altijd met de vraag “Waar wil je vandaag aan werken?”. We kijken iedere keer wat er nodig is. Waar loop je tegenaan? Wat gaat al goed? Ik vertrouw erop dat in de sessies altijd precies naar boven komt wat er nodig is. Ik zet diverse coachtechnieken in. Ik werk vanuit mijn intuïtie. De coaching vindt binnen plaats, of we gaan naar buiten om lekker te wandelen. Soms betrekken we de dieren er ook bij. Zij kunnen ons veel leren!

MASSAGE & HEALING

Het is ontzettend belangrijk dat je lichaam en geest ECHT tot rust kan komen en dat alles de tijd heeft om in te zakken. Daarom combineer ik de coaching altijd met massages met healing tijdens de sessies in het traject, zodat je opgeladen weer naar huis gaat! Gedurende het traject leer je ook hoe je jezelf kunt helen en jezelf kunt beschermen tegen energieën van buitenaf. 

MEDITATIE & VISUALISATIE

Tijdens het traject zetten we waar nodig ook meditatie en visualisatie in. Die zorgen er namelijk voor dat je voorbij het denken gaat en op onbewust niveau werkt. 

VOEDING & SUPPLEMENTEN

Om van veel stress te herstellen, is het ook belangrijk om te kijken naar wat je lichaam nodig heeft. Daarom kijken we ook naar je voeding, letterlijk en figuurlijk. Hoe eet je? Hoe kun je je lichaam ondersteunen met supplementen? Wat heb je nodig?

In het traject werken we op verschillende lagen, zodat jij lichamelijk en geestelijk herstelt, waardoor je weer energie krijgt en weer weet waar je voor je bed uit wil komen! 

Time-out4you: een reset van jezelf

Beter worden doe je niet binnen één dag.

 

Wanneer je in een moeilijke periode in je leven zit, wil je snel weer beter worden. “Beter worden of je beter voelen” is een weg naar iets nieuws en dat vraagt tijd! Je gaat jezelf resetten. Belangrijk is dat jij de keuze maakt.

Tijdens de Time-out4you neem je de tijd om intensief aandacht aan jezelf te geven. Door aandacht en tijd voor jezelf te nemen, creëer je rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam.

Het unieke van Time-out4you is dat je aan 4 peilers tegelijkertijd kunt werken: de fysieke, de emotionele, de mentale en spiriuele pijler. Ik geef je handvatten en ik ondersteun je om te kunnen vertrouwen op jezelf. Je zult rust en ruimte ervaren en je zult inzichten opdoen, waardoor je nieuwe levensenergie en kracht zult ervaren. Je kunt je leven opnieuw vorm geven. Gun jezelf die tijd want jij bent het meer dan waard!

Time-out4you helpt jou met een nieuwe start!

Welkom op de boerderij in Dongen, waar rust, ruimte, aandacht en warmte is. Waar je helemaal mag zijn wie je bent! 

Praktische informatie 

Het Time-Out traject is voor mensen die de afgelopen periode hevige stress ervaren hebben of thuis zitten met een burn-out. Waar je ook staat, je voelt heel duidelijk: dit kan zo niet langer.

Die tijd hebben we ook nodig! Het is altijd een combinatie van aan jezelf werken (coaching) én ontspanning (energetisch werk en massage). Zo gaan we eerst de diepte in en doorbreken we patronen, en geef je daarna letterlijk en figuurlijk je lichaam de ruimte om dat te verwerken en te laten landen. 

Je bent van harte welkom op de boerderij in Dongen. We werken binnen én buiten dus trek kleding aan die past bij het weer. Op de boerderij zijn ook dieren waar we misschien mee werken. 

Het traject is uiteraard helemaal op maat. We vullen hem in zoals hij helemaal bij jou past! Van te voren bellen we even om af te stemmen wie je bent en waar je tegenaan loopt. We starten altijd met een Powersessie, zodat je kunt voelen of dit bij je past. Als je besluit om door te gaan, dan is de Powersessie tevens de eerste sessie van het traject. 

Ik combineer verschillende tools en voel intuïtief aan wat bij jou past. Zo krijg je dus altijd wat je nodig hebt. Het traject heeft als doel dat we oude stukken opruimen, dat je echt tot rust komt en dat je ook stappen gaat zetten voor een leven op jouw voorwaarden. Om niet weer in een burn-out te belanden, is het belangrijk dat je je leven namelijk gaat aanpassen. Samen onderzoeken we wat er nodig is.

Het traject is een intensieve reis waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Echt een cadeau voor jezelf! Ik ondersteun je heel graag. 

Veelgestelde vragen

Hoe is het time-out4you traject ingedeeld?

Het time-out traject is een taject van 10 tot 12 weken.

1 sessie duurt ongeveer 2 uur en is de eerste maand elke week. (kan eventueel digitaal).

De volgende 4 weken om de week een sessie, waarvan 1 volle dag, waarin een verdieping kan plaats vinden.

Een dag begint om 10.00 en eindigt om 15.00

Bij de intake maken we een planning voor de trainingsdagen en sessies.

Waar bestaat het time-out traject uit?

Het time-out4you traject bestaat globaal uit;

Ontspannings programma:

Autogene training,

Training in aandacht,

Emotioneel lichaamswerken,

Massage.

Emotieel en metaal gebied:

Training in aandacht: van denkpatronen en overtuigingen,

Grenzen verkennen en aangeven,

Coaching en begeleiding.

Voice dialoge.

Opstellingen.

Spiritueel:

Healing en meditatie,

Soulart.

Het programma wordt speciaal op jou afgestemd en daarom zeer persoonlijk.

Ik loop al bij een psycholoog of andere hulpverlener, kan dit me alsnog helpen?

Ja, zeker. Dit traject kan indien gewenst naast het huidige traject lopen. 

Ik ben al moe, en dan... moet ik weer!

Het is een time-out4you, je stapt even uit je gewone wereld.

Wij gaan werken met je gezonde deel. Daar haal je je energie weer vandaan.

Er is geen moeten! Jij geeft aandacht, liefde en waardering aan jezelf.

Jij houd ten alle tijden de regie, en voel je toch even moe en wil je rusten dat kan. Maar je zult zien dat je energie krijgt.

Wees daarom niet angstig en ga het aan.

Krijg ik begeleiding na het time-out4you traject?

Ja, er is na je time-out4you, altijd een mogelijkheid voor verdere begeleiding en of ondersteuning. Helemaal afhankelijk van jou behoefte.

Lia over Time-out4you:

Ik heb de laatste tijd veel meegemaakt door ziekte en verlies en daardoor had ik veel stress. Mijn hele leven was ik de sterke persoon, dat werd ook verwacht van de buitenwereld. Door alles wat ik mee maakte was ik mezelf niet meer. Veel emoties en ik kon niet goed meer slapen en kon niet meer genieten.

Door iemand die mij goed kende werd ik attend gemaakt op de “time-out4you” methode van Margriet. Al bij het intake gesprek voelde ik dat deze methode en persoonlijkheid van Margriet mij erg aansprak. Een traject werd afgesproken voor 12 weken.

Door de “time-out4you” methode die zij aanbiedt ben ik heel diep gegaan en ben heel veel emoties tegen gekomen, niet altijd fijn, maar blijkbaar wel hard nodig. Dat gevoel van “altijd sterk zijn” mocht ik loslaten. Ik heb ook kennis gemaakt met methodes die ik nog nooit had ervaren en voor mij een nieuwe belevenis.  Soms ging ik met tegenzin naar de therapie, dat lag helemaak aan mij, omdat ik niet gewend was om zo veel met en voor mezelf bezig te zijn.

Ik ben nog steeds blij dat ik de stap genomen heb en geïnvesteerd in mezelf , ik ben sterker geworden in de zin van beter naar mezelf te luisteren, mijn intuïtie laten spreken en voelen wat ik nu echt wil en nodig heb.

De handvatten die de “Timeout4you”van Margriet gebruik ik en ga ze zeker in de toekomst ook gebruiken, wanneer ik een pas op de plaats nodig heb.

Dank Margriet voor je inzicht en vertrouwen.

Lia.

Interesse in een Time-out traject? 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. Ik leer je graag kennen en hoor graag jouw verhaal! We kijken dan samen of dit bij je past.

2 + 13 =