Vijfde dimensie healing

Krachtige healing, waarin weer contact en verbinding wordt gemaakt met je voelen en weten. Een unieke ervaring!

Vijfde dimensie healing

Krachtige healing, waarin weer contact en verbinding wordt gemaakt met je voelen en weten. Een unieke ervaring!

Een healing is een energetische behandeling van 1 uur. Wij bestaan uit energie, alles is energie. Blokkades op energie niveau ontstaan door stress.

Maak contact met je diepere zelf!

Ik, Margriet, wil jou graag helpen met het loskomen van beperkingen van het afgelopen jaar. Mijzelf op de eerste plaats zetten is geen egoïsme maar zelfliefde! Vanuit die liefde kan ik compassie, aandacht en liefde voelen voor mijn medemens en voor de wereld.

Ik help je met heel veel liefde om echt naar binnen te gaan. Om patronen aan te pakken die jou niet meer dienen. Om met zachtheid terug te komen bij je eigen gevoel. Om echt te gaan kiezen voor jezelf. Je bent het waard!

Een healing op de boerderij

Ervaar de  kracht van je vijfde dimensie.

“I release all that  no longer serves me on my path to healing”

De healing levert je dit op:

Jouw licht & kracht

Door deze healing word je afgestemd op je eigen licht en kracht, zodat jij je eigen pad kunt gaan.

Velen zijn de weg kwijt en opzoek naar antwoorden en verbinding. Om je eigen pad van licht te gaan is een nieuwe gronding nodig en is het nodig dat je opnieuw wordt afgestemd op nieuwe licht frequenties.

Wanneer je in verbinding bent met de nieuwe licht frequenties ben je beter gegrond en beschermd.

Loskomen van beperkingen

Wil je loskomen van beperkingen van afgelopen jaren (verleden) oude patronen, relaties? Misschien heb je last van lagere energie
(negatief denken) en zit je vast aan karmische banden die beperkend werken voor je.

Je kan ook vast zitten in zielscontracten  en familie karma, wat zich uit in angst (blokkades voor de toekomst). Deze oude energie mogen losgelaten worden.

In deze healing worden je chakra’s opgeschoond en 5e Dimensie energie wordt ingebracht.

Verbinding & contact

Alle chakra’s worden verbonden met je hart energie en er wordt een nieuwe gronding geplaatst, zodat de uitwisseling van de aarde energie, die ook naar een hogere frequentie is gegaan makkelijk wordt opgenomen. Waardoor je beter staande blijft in de chaos van deze tijd.

De verbinding en contact met je Hogere Zelf wordt steeds belangrijker wanneer je naar de 5e Dimensie gaat. Tijdens deze healing word je ziel geopend en uitgenodigd zich stevig in je lichaam te verankeren. Zodat de verbinding met je energie van het Hogere Zelf toegankelijk wordt.

Onvoorwaardelijke liefde

Wanneer jij de leiding aan je Hogere Zelf kan geven over je voelen, denken en handelen, weet je en zal je altijd geleid worden naar het hoogste goed voor jou en de ander.

5e dimensie is de energie van onvoorwaardelijke liefde, zonder polariteit. Alles en iedereen is één. Wanneer jij je hiervan bewust bent en wil groeien en steeds meer gaan leven in de 5e dimensie kom dan voor een 5D Healing.

Margriet is een verpleegkundige maar met nog heel veel extra kwaliteiten. Ze heeft in de afgelopen jaren dat ik haar ken heel veel meer ontwikkeld in wat energie met de mensen kan doen.

Ik heb niet een makkelijke periode gehad en ben voor ontspanning naar Margriet gegaan omdat ik weet hoe serieus en warm zij met mensen omgaat. Zij zelf noemt de therapie: healing bij Timeout4you. Je kan het wat mij betreft ook een enorm cadeau voor jezelf noemen. Ik heb nu deze behandeling 3x gehad en kan niet anders zeggen als dat ik er elke keer als herboren vandaan kom. Ze werkt met engelen en meesters en dat is voor mij heel natuurlijk. Wanneer dit moeilijk te begrijpen is voor je of daar niets mee hebt is de behandeling nog steeds heel waardevol en juist voor ontspanning. Ze weet precies wat er op dat moment nodig is. Ik heb meditaties gedaan en andere ontspanningsmethoden, maar dit is echt heel anders en mag het dan uit handen geven en is een heel fijn gevoel.
Mijn advies zou dus zijn om het zeker in overweging te nemen en dit te gaan ervaren. Je zal merken dat het je zeker meer dan goed doet.

Marja

Wil jij een healing?

Heerlijk tot rust komen en je batterij weer opladen!

Praktische informatie

Je bent van harte welkom op de boerderij in Dongen. Tijdens de healing mag je je kleren aanhouden en op de behandeltafel komen liggen.

Een healing duurt 1 uur en is helemaal op maat. Je hoeft helemaal niks te doen.  Tijdens een healing kan je je moe voelen, koud krijgen of juist warm. Dat is per persoon verschillend.

Door de helende energie ontspannen je spieren, waardoor de energie weer naar je hoofd kan doorstromen.

Interesse in een healing op de boerderij?

 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

7 + 10 =