Voel je je uitgeput en weet je even niet meer waar je blij van wordt?

Neem een Time-Out Powersessie voor jezelf om patronen te doorbreken en diepe ontspanning te ervaren. Je verdient het!

Voel je je uitgeput en weet je even niet meer waar je blij van wordt?

Neem een Time-Out Powersessie voor jezelf om patronen te doorbreken en diepe ontspanning te ervaren. Je verdient het!

Intensieve sessie van 2 uur op de boerderij waarbij we focussen op het doorbreken van patronen én op ontspanning. We combineren coaching altijd met ontspanning door middel van een healing en/of massage. 

Voel jij je eigenlijk altijd moe?

Vraag je je ‘s ochtends af hoe de dag moet doorkomen? Werkt zelfs koffie niet echt meer om je fit te houden? Zijn zelfs de leuke dingen niet meer leuk omdat je altijd moe bent en wordt je wereld daarom langzaam kleiner? Je doet alles nog wel, maar je doet het echt omdat het moet en leeft op de automatische piloot. Alles is je te veel. 

Heb je het gevoel dat je altijd tekort schiet?

Zorgen voor anderen, dat is waar je goed in bent, maar toch lijkt het nooit goed genoeg te zijn. Je hebt het gevoel dat je er niet voldoende bent op je werk, voor je kinderen, voor je partner… Eigenlijk nooit. Je legt de lat hoog voor jezelf maar je lichaam is “op”, dus je haalt je eigen lat nooit. Dit maakt je verdrietig en geeft je tegelijk veel stress. Je wil je niet aanstellen, wat ervoor zorgt dat niet veel mensen echt weten hoe het met je gaat. 

Heb je een ingrijpende periode achter de rug?

Een ingrijpende periode zorgt er meestal voor dat je zoveel van jezelf en je lichaam vraagt, dat je in een keer instort. Je grenzen worden al lange tijd overschreden en nu is het echt op. Of het nou een overlijden is, een scheiding, een heftige zwangerschap, corona, een ontslag of iets anders ingrijpends, het is tijd om nu echt heel goed naar je lichaam te luisteren. 

Het is tijd voor jou!

Ook al weet je nog niet wat dat precies betekent. Als je nu niet voor jezelf gaat zorgen, kun je er ook niet meer voor anderen zijn.

Kom je ontstressen en hardnekkige patronen doorbreken bij mij op de boerderij?

Je bent van harte welkom voor een Powersessie!

Je hoeft het niet langer alleen te doen!

Ik, Margriet, weet hoe het is om jezelf voorbij te lopen en om zelfs helemaal opgebrand te zijn. Het leek of mijn lichaam en geest niet meer wilden. Ik had angst dat het nooit meer goed zou komen.

Ik was net gescheiden. Ik kon niks meer maar… “ik moet werken”, “Ik moet voor mezelf en voor mijn kinderen zorgen”. Ik moet , moet, moet.

De zoektocht naar mezelf begon. Ik kwam er al snel achter dat herstellen alleen kon als ik zowel fysiek als mentaal en spiritueel aan mezelf zou werken. Mijzelf op de eerste plaats zetten was geen egoïsme maar zelfliefde! Ondertussen mag ik in mijn praktijk mensen begeleiden die nu staan waar ik ook stond: uitgeblust en opgebrand door stress, burn-out, rouw, ziekte of een andere ingrijpende gebeurtenis. Dit doe ik op mijn boerderij, tussen de dieren en in de natuur.

Ik help je graag met heel veel liefde om echt naar binnen te gaan. Om patronen aan te pakken die jou niet meer dienen. Om met zachtheid terug te komen bij je eigen gevoel. Om echt te gaan kiezen voor jezelf. Je bent het waard!

Een Powersessie op de boerderij

 

2 uur echt aan jezelf werken door de combinatie van coaching, een massage, wandelen en nog veel meer. 

Vertrouw er maar op dat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt!

Jezelf Ervaren,

op 4 niveaus maakt je bewust, heel en compleet.

Fysiek

Je fysieke gesteldheid is belangrijk om goed te kunnen functioneren. Je kunt je moe voelen, terwijl je ook het gevoel hebt altijd “aan” te staan. Als je altijd “aan” staat, komt je zenuwstelsel niet tot rust en dat kan leiden tot paniek- en angstgevoelens. Dit wordt veroorzaakt door stresshormonen zoals cortisol, die door je lijf razen. Stress geeft een vlucht of paniek reactie, veroorzaakt minder goed slapen, hoge hartslag en snelle ademhaling, die op hun beurt weer een paniek of angst reactie kunnen uitlokken.

Een visieuze cirkel.

Tijdens de time-out4you krijg je tools in handen die je zenuwstelsel  in rust en balans te brengen.

Emotioneel

Emoties als angst, verdriet en boosheid kunnen, wanneer je je niet bewust bent van deze emoties, vast gaan zitten in je lichaam. Daardoor kun je allerlei lichamelijke klachten ervaren. Samen kijken we, welke emoties ervaar jij, waar ervaar je deze emoties in je lichaam en wat doen deze emoties met jou?

Tijdens de time-out4you leer je, dat een emotie iets is dat je in je lichaam kunt voelen en dat je een emotie ook weer los kunt laten. Zo kun je jezelf bevrijden van heftige emoties. Daardoor wordt je rustiger en kan je lichaam en denken ontspannen.

Spiritueel

Spiritueel zijn heeft niets met “geloof” te maken. Spiritueel zijn betekend: dat je je bewust bent dat je meer bent dan alleen je lichaam. Wij mensen staan niet los van de natuur, wij zijn er een onderdeel van. Echter wij zijn bewuste wezens, die kunnen kiezen.

We gaan naar jouw binnenwereld, contact maken met jouw energiebron. Sta jij open voor spiritualiteit en bewustZijn? Dan gaat er een nieuwe wereld voor je open, waarin je gaat leven vanuit vrije Wil.

Mentaal

Gedachten en overtuigingen, heb je vaak meegekregen vanuit je opvoeding, geloof, school enz.  Zij beïnvloeden je emoties en het gevoel voor wie jij bent, zij vormen je zelfbeeld. Gedachten en overtuigingen zijn het krachtigste instrument van jou bestaan.

Juist de gedachten en overtuigingen waar jij je niet bewust van bent kunnen zeer belemmerend zijn.

Tijdens de powersessie gaan we jouw gedachten en overtuigingen liefdevol bekijken, waardoor je tot andere inzichten kunt komen en afscheid kunt nemen van gedachten en overtuigingen die niet meer voor jou werken. Een inzicht geeft altijd een nieuw uitzicht.

Liever een hele dag samen aan de slag?

We plakken 2 Powersessies aan elkaar :). De dag duurt dan van 10:00 tot 15:30 uur en is inclusief lunch. De investering in jezelf is €230.

De eerste stap naar beter worden is het jezelf gunnen om van jezelf een prioriteit te maken

Wanneer je in een moeilijke periode in je leven zit, wil je snel weer beter worden.

Een burn-out heb je niet in één dag gekregen, en gaat ook niet in één dag weg.

“Beter worden of je beter voelen” is een weg naar iets nieuws en dat vraagt tijd! Je gaat jezelf resetten. Belangrijk is dat jij de keuze maakt.

Tijdens de Powersessie neem je de tijd om intensief aandacht aan jezelf te geven. Door aandacht en tijd voor jezelf te nemen, creëer je rust en ruimte in je hoofd en in je lichaam.

Het unieke van Time-out4you is dat je aan 4 peilers tegelijkertijd kunt werken: de fysieke, de emotionele, de mentale en spirituele pijler. Ik geef je handvatten en ondersteun je om te kunnen vertrouwen op jezelf. Je zult rust en ruimte ervaren en je zult inzichten opdoen, waardoor je nieuwe levensenergie en kracht zult ervaren. Je kunt je leven opnieuw vorm geven. Gun jezelf die tijd want jij bent het meer dan waard!

Time-out4you helpt jou met een nieuwe start!

Lia over Time-out4you:

Ik heb de laatste tijd veel meegemaakt door ziekte en verlies en daardoor had ik veel stress. Mijn hele leven was ik de sterke persoon, dat werd ook verwacht van de buitenwereld. Door alles wat ik mee maakte was ik mezelf niet meer. Veel emoties en ik kon niet goed meer slapen en kon niet meer genieten.

Door iemand die mij goed kende werd ik attend gemaakt op de “time-out4you” methode van Margriet. Al bij het intake gesprek voelde ik dat deze methode en persoonlijkheid van Margriet mij erg aansprak. Een traject werd afgesproken voor 12 weken.

Door de “time-out4you” methode die zij aanbiedt ben ik heel diep gegaan en ben heel veel emoties tegen gekomen, niet altijd fijn, maar blijkbaar wel hard nodig. Dat gevoel van “altijd sterk zijn” mocht ik loslaten. Ik heb ook kennis gemaakt met methodes die ik nog nooit had ervaren en voor mij een nieuwe belevenis.  Soms ging ik met tegenzin naar de therapie, dat lag helemaak aan mij, omdat ik niet gewend was om zo veel met en voor mezelf bezig te zijn.

Ik ben nog steeds blij dat ik de stap genomen heb en geïnvesteerd in mezelf , ik ben sterker geworden in de zin van beter naar mezelf te luisteren, mijn intuïtie laten spreken en voelen wat ik nu echt wil en nodig heb.

De handvatten die de “Timeout4you”van Margriet gebruik ik en ga ze zeker in de toekomst ook gebruiken, wanneer ik een pas op de plaats nodig heb.

Dank Margriet voor je inzicht en vertrouwen.

Lia.

Margriet is een verpleegkundige maar met nog heel veel extra kwaliteiten. Ze heeft in de afgelopen jaren dat ik haar ken heel veel meer ontwikkeld in wat energie met de mensen kan doen.
Ik heb niet een makkelijke periode gehad en ben voor ontspanning naar Margriet gegaan omdat ik weet hoe serieus en warm zij met mensen omgaat. Zij zelf noemt de therapie: healing bij Timeout4you. Je kan het wat mij betreft ook een enorm cadeau voor jezelf noemen. Ik heb nu deze behandeling 3x gehad en kan niet anders zeggen als dat ik er elke keer als herboren vandaan kom. Ze werkt met engelen en meesters en dat is voor mij heel natuurlijk. Wanneer dit moeilijk te begrijpen is voor je of daar niets mee hebt is de behandeling nog steeds heel waardevol en juist voor ontspanning. Ze weet precies wat er op dat moment nodig is. Ik heb meditaties gedaan en andere ontspanningsmethoden, maar dit is echt heel anders en mag het dan uit handen geven en is een heel fijn gevoel.
Mijn advies zou dus zijn om het zeker in overweging te nemen en dit te gaan ervaren. Je zal merken dat het je zeker meer dan goed doet.

Marja

Hoi Margriet, ik wil je bedanken voor de fijne middag gisteren. Het heeft me goed gedaan. Ik voelde me vandaag een stukje lichter. En kon zowaar wat rust pakken en gewoon even buiten te zitten zonder dat ik van mezelf van alles moest.
Ik spreek je volgende week.

Marijke

Ik heb een traject Timeout4you van 5 sessies gedaan bij Margriet. Het was best wel een stap, maar ik ben blij dat ik deze genomen heb.

Ik had het gevoel had altijd ”aan te staan”, voelde veel spanningen in mijn lichaam.

Twijfelde over mijzelf en bij beslissingen, ik wilde alles perfect doen en vooral voor de ander.

Zat veel in mijn hoofd en was veel aan het malen over van alles en nog wat, wat mij onzeker maakte.

Door het verdiepingstraject heb ik veel geleerd, vooral over mijzelf, hoe ik in het leven sta en van waaruit ik handelde. Waar ik heel blij mee ben is dat ik nu kan zien… wie ik mag Zijn.

Door de  training, ervaringsoefeningen en healing kan ik veel beter met stress situaties omgaan en ben ik veel rustiger geworden. Ik durf nu ook NEE te zeggen.  Mijn gedachten zijn nu positiever, rustiger en bewuster.

Ik ervaar veel meer vertrouwen in mijzelf.

Wat ook leuk is, is dat zelfs mijn collega’s de veranderingen zien, ik krijg er complimentjes over. Word ik ook weer zekerder en blijer van. Dank je wel Margriet.

Sophie

WELKOM:

Op “de boerderij” in Dongen, waar rust, ruimte, aandacht en warmte is.

Hier kun je zijn, wie je bent.

Hier hoef je je niet anders voor te doen, jezelf niet hoog te houden.

Hier mag je rusten en aandacht aan jezelf geven in een programma wat aangepast is aan jou en voor jou.

Samen met mij!

 

 

 

 

 

 

Wil jij een time- out4you Powersessie?

Wil jij de verantwoordelijheid nemen en kiezen voor een leven vol energie?

Praktische informatie

Een Powersessie duurt ruim 2 uur. Die tijd hebben we ook nodig! Het is altijd een combinatie van aan jezelf werken (coaching) én ontspanning (een healing of massage). Zo gaan we eerst de diepte in en doorbreken we patronen, en geef je daarna letterlijk en figuurlijk je lichaam de ruimte om dat te verwerken en te laten landen. Ik weet dat je hier komt voor je rust, dus dat is een belangrijk onderdeel van de Powersessie. Juist de combinatie maakt deze sessie zo krachtig.

Je bent van harte welkom op de boerderij in Dongen. We werken binnen én buiten dus trek kleding aan die past bij het weer. Op de boerderij zijn ook dieren waar we misschien mee werken.

Een Powersessie is uiteraard helemaal op maat. We vullen hem in zoals hij helemaal bij jou past! Van te voren bellen we even om af te stemmen wie je bent en waar je tegenaan loopt.

Ik combineer verschillende tools en voel intuïtief aan wat bij jou past. Zo krijg je dus altijd wat je nodig hebt. Een Powersessie heeft veel impact en zet veel in beweging, maar uiteindelijk zul jij in je dagelijks leven dingen moeten gaan veranderen. Om dat ook echt te kunnen realiseren, is de Powersessie bedoeld.

Afhankelijk van waar je staat en wat je nodig hebt, kan een Powersessie worden omgezet naar een Powersessie traject van 5 sessies, waarbij we nog veel meer de diepte in gaan. Je krijgt dan één sessie cadeau. We stemmen dit samen af.

Interesse in een Powersessie op de boerderij?

 

Gun jezelf die rust en dit moment voor jezelf!

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. Ik leer je graag kennen en hoor graag jouw verhaal! We kijken dan samen of dit bij je past.

3 + 3 =

Vragen die je misschien nog hebt

Kan ik vanuit de Powersessie doorstromen naar een traject?

Ja, dat kan zeker! Als je na de eerste Powersessie wil doorpakken, kun je kiezen voor een traject van 5 Powersessies.

Wat voor methodes worden ingezet tijdens de Powersessie?

Een Powersessie is altijd op maat! Ik werk met de volgende tools en methodes:

Ontspanningsoefeningen:

Autogene training,

Training in aandacht,

Emotioneel lichaamswerken,

Massage.

Emotieel en metaal gebied:

Training in aandacht: van denkpatronen en overtuigingen,

Grenzen verkennen en aangeven,

Coaching en begeleiding.

Voice dialoge.

Opstellingen.

Spiritueel:

Healing en meditatie,

Soulart.

Het programma wordt speciaal op jou afgestemd en daarom zeer persoonlijk.

Ik loop ook bij een psycholoog of andere hulpverlener, past dit bij mij?

Ja, dat denk ik wel! Het kan vaak prima naast elkaar lopen. Je bent vast niet voor niks op deze pagina. Zullen we het er even over hebben? 

Wordt de Powersessie vergoed?

De Powersessie wordt niet vergoed vanuit de verzekering, maar vaak vergoeden werkgevers deze sessie wel.

Ik ben al moe, en dan... moet ik weer!

Het is een time-out4you, je stapt even uit je gewone wereld.

Wij gaan werken met je gezonde deel. Daar haal je je energie weer vandaan.

Er is geen moeten! Jij geeft aandacht, liefde en waardering aan jezelf.

Jij houd ten alle tijden de regie, en voel je toch even moe en wil je rusten dat kan. Maar je zult zien dat je energie krijgt.

Wees daarom niet angstig en ga het aan.

Ik heb een allergie voor dieren, kan ik toch komen?

Ja hoor, geen probleem. Dan betrekken we die gewoon niet tijdens de powersessie. 

Ik heb geen officiële burn-out, kan dit ook voor mij?

De Powersessie is voor iedereen die even een me-time moment nodig heeft. Voorkomen is ook beter dan genezen! Juist preventief is het een heerlijke sessie voor jezelf. Aangezien hij altijd op maat is, krijg je altijd wat je nodig hebt.

Hoe werkt de betaling?

Betaling na afloop van de sessie met een betalingsverzoek of tikkie. Als je kiest voor een traject, is de betaling van in één keer vooraf, tenzij anders afgesproken. 

 

Blijf je maar doorrennen, maar voel je je niet meer gelukkig?

Tijd voor een time-out op de boerderij!