Margriet

Mijn verhaal:

Uitgeput…leeg, het leek of mijn lichaam en geest niet meer wilden. Ik had angst dat het nooit meer goed zou komen. Het enige wat de reguliere zorg voor mij kon betekenen was een antidepressieva. Eerlijk gezegd heb ik het ook geprobeerd. Na een half jaar ben ik gaan afbouwen, ik werd er niet beter van. Ik was ervan overtuigd… er is een andere weg, een alternatieve weg.

Het was moeilijk om toe te geven… oké, nu voel ik me uitgeput helemaal leeg. Waar moet ik beginnen want ….. “ik moet werken”, ik was net gescheiden. “Ik moet voor mezelf en voor mijn kinderen zorgen”.  Moest mijn huis uit,” moet , moet, moet”, daar begon het mee! Er moest zoveel en ik kon niet meer. Te lang liep ik rond als een zombie, verdwaasd in mijn hoofd. Een vriendin bood me een tuinhuis aan en daar ging ik dan met mijn kinderen. Op deze plek begon de aandacht voor mijzelf.

In heel mijn proces hield ik dit voor ogen:  IK wil weer de zon en het licht voelen”. Ik wil dansen en verliefd worden, wilde leven en kunnen werken met plezier. Twee jaar ben ik thuis gebleven met een minimale uitkering en ondekte in die tijd dat niet alleen mijn lichaam rust nodig had, maar ook mijn gedachten en emoties. Via een vriend maakte ik kennis met alternatieve geneeswijzen.

Er kwamen mensen op mijn pad, die mij leerde steeds datgene aan te pakken wat zich aandiende.  Zo leerde ik wat het betekende om mijn grenzen te stellen en daarna om grenzen te verruimen. Ander gezichtspunten te zien, andere mogelijkheden. De belangrijkste ontdekking was: waar was ik mee bezig geweest? Ik had mezelf weggegeven. Reageerde automatisch om anderen het naar de zin te maken en waar was ik dan, was ik niet belangrijk genoeg? Wie bepaald dat?

 

Meer en meer werd ik mijzelf. Als zelfstandig verpleegkundige zorgde ik dat  ik mijn inkomen ging verhogen. Ik voelde me vrij! Daardoor kon ik gaan reizen, in mijn eentje, Europa, Australie en Azië. Veel mensen ontmoet, nieuwe culturen ontdekt en mijzelf ontwikkelt. Ik zocht en vond meditaties en methodes om mezelf tot rust te brengen. Zodat reageeren niet meer plaats vindt vanuit een emotie maar vanuit een stilte. Niet te oordelen, niet meer over mijzelf en anderen.

Het ontdekken van overtuigingen die echt niet helpend waren, zoals: niet goed genoeg zijn, het niet waard te zijn, eerst de ander en dan pas ik. Hard werken, dan krijg je waardering. Wie zegt dat in mij? En wat doet dat met mij?  De vraag: “wie ben ik”?, maakte mij spiritueel wakker. Mijn spirituele ontwikkeling is nog steeds heel belangrijk. Het weten vanuit een hoger Bewustzijn heeft mij de mogelijkheid gegeven te healen en te werken met hogere energieën. Want we zijn energie!

Naar Amerika  gaan voor Bewust-Zijn trainingen was één van mijn toppers. Later gaf ik zelf trainingen in Nederland, Belgie en Frankrijk met thema’s rondom zelfontwikkeling. Daarnaast werkte ik als verpleegkundige, bij mensen thuis in de terminale fase.

Door mijn levenservaringen en studies ontwikkelde ik een uniek traject, om mensen op weg te helpen, dat zij niet jaren hoeven te zoeken naar mogelijkheden. Een traject met handvatten en ervaringen die je je leven lang niet meer vergeet. Zodat, wanneer je in een moeilijke tijd zit, zoals: stress, burn-out, rouw of  ziekte daar rijker van wordt. Bewustwording kan in elke fase in het leven. Met aandacht en liefde voor jezelf.

Mijzelf op de eerste plaats zetten was geen egoïsme maar zelfliefde! Vanuit  die liefde kan ik compassie, aandacht en liefde voelen voor mijn medemens en voor de wereld.

Opleiding 1: natuurlijke geneeswijzen.

Verpleegkunde. Zijngeoriënteerde-  Psychologie.

Holistisch/ natuurlijk genezen therapeut.

complementaire geneeswijze.

Opleiding 2: lichaamsgerichte therapie

Massageherapeut.

Emotioneel lichaamswerk.

Autogene training.

Opleiding 3: coaching en counseling

Coachen en begeleiden:

Stress, burnout, rouw en verlies, ziekte.

Energetisch/Spiritueel Coach:

Reading en Healing,

Bewustwording,

Opstellingen. 

 Eigen Wijsheid.

Ik bied je rust en ruimte, daarbij altijd op zoek naar waar het nu echt om gaat.

Ik ben een beeld en creatief denker, een sterke waarnemer en weet de vinger op de cruciale plek te leggen.

Ik ben open, eerlijk, loyaal en zelfstandig. Een spiegelaar, kan me snel inleven in situaties en mensen.

Ik heb brede interesses en hou van lachen en plezier maken.

Naast aards ben ik ook  spiritueel, om licht en inzicht te brengen.

Om je rust, liefde en kracht voor jezelf te laten ervaren.

 

Jaqueline over Time-out4you:

Ik heb nu time-out4you traject bij Margriet en ben nu 3 keer geweest.

Mijn vertrouwen heeft een flinke klap gehad, maar bij Margriet voelde het gelijk goed.

Ik zit al een tijdje thuis met burn-out klachten en zocht een plekje om vertrouwen in mezelf weer terug te vinden en weer in mijn kracht te komen en grenzen te bewaken.

Tijdens de 2e sessie kwam naar boven wat me klein had gehouden, het was heel bijzonder. Ik voel dat ik aan het groeien ben, dit mede te danken aan de sessies bij Margriet. Ik voel me gelijkwaardig en het voelt als een warme deken, zij schept vertrouwen….

Ik ben meer dan blij dat timeout4you op mijn pad is gekomen en dat we nog even samen verder lopen….en na de sessie even buiten zitten, in een mooie kleurige tuin, met een glaasje water, niets hoeven zeggen…..zegt genoeg!

Dank je wel Margriet.

Jacqueline

 

Wil jij een time-out4you en samen werken met mij, aan een oplossing voor jou?

Via time-out4you naar power!