Wil jij niet meer mee met de massa, maar vol zelfvertrouwen je eigen stappen gaan zetten in het nieuwe jaar?

Neem de sprong van je oude naar je nieuwe jij... zet je nieuwe energie klaar voor 2022. Je bent welkom bij de workshop op mijn boerderij in Dongen.

Wil jij niet meer mee met de massa, maar vol zelfvertrouwen je eigen stappen gaan zetten in het nieuwe jaar?

Neem de sprong van je oude naar je nieuwe jij... zet je nieuwe energie klaar voor 2020. Je bent welkom bij de workshop op mijn boerderij in Dongen.

Een volledige dag voor jezelf. We gaan liefdevol, maar beslist het oude loslaten!

Een dag waarbij coaching gecombineerd wordt met meditatie, wandelen, stilte, healingswerk, contact met dieren, lichaamswerk en nog veel meer. Je hoeft alleen maar te zijn! 

Workshop: New Year, New You

Met Timeout4you naar het nieuwe jaar op de boerderij

Wil jij niet meer mee met de massa, maar vol zelfvertrouwen je eigen stappen gaan zetten in het nieuwe jaar?
Dan is deze workshop voor jou!

We gaan liefdevol, maar beslist en duidelijk het oude loslaten!

Daarna gaan we voelen en ervaren hoe  jij jouw energie in het nieuwe jaar wil gaan neerzetten.
We zetten de energie voor het nieuwe jaar klaar.
Wanneer je de energie klaar gaat zetten, kan deze gaan stromen in elke richting die jij wil.

Op deze dag gaan we werken met een visionboard, dat zorgt dat jou energie zichtbaar gaat worden.
Vol humor, creativiteit en spontaniteit  zetten we samen deze bijzondere dag neer en openen we de energiestroom naar 2022!

 

 

Tijdens de workshop kom je weer in contact met je eigen gevoel en leer je om dingen los te laten. We combineren de dag met coaching, meditatie, wandelen en contact met dieren.

Daarnaast gaan we een visionboard maken. Het kan je helpen jouw dromen en verlangens te realiseren. Door dromen en doelen te plakken op een blanco vel papier, haal je ze als het ware naar de realiteit.

Zet jouw creativiteit in!

Vertrouw er maar op dat je altijd precies krijgt wat je nodig hebt!

Leer om los te laten!

Ik, Margriet, weet hoe het is om niet te kunnen voelen en mijn gevoelens altijd maar weg te duwen. Ik bleef mijn gevoelens negeren. Maar op een gegeven moment leek het of mijn lichaam en geest niet meer wilden. Ik had angst dat het nooit meer goed zou komen. 

Ik was net gescheiden. Ik kon niks meer maar… “ik moet werken”, “Ik moet voor mezelf en voor mijn kinderen zorgen”. Ik moet , moet, moet. Doordat ik zoveel van mezelf moest, voelde ik niet wat ik nodig had.  

De zoektocht naar mezelf begon. Ik kwam er al snel achter dat herstellen alleen kon als ik zowel fysiek als mentaal en spiritueel aan mezelf zou werken. Mijzelf op de eerste plaats zetten was geen egoïsme maar zelfliefde! Ondertussen mag ik in mijn praktijk mensen begeleiden die nu staan waar ik ook stond: uitgeblust en opgebrand door stress, burn-out, rouw, ziekte of een andere ingrijpende gebeurtenis. Dit doe ik op mijn boerderij, tussen de dieren en in de natuur.

Ik help je graag om te leren loslaten tijdens de workshop met Timeout4you naar het nieuwe jaar. 

WELKOM:

Op “de boerderij” in Dongen, waar rust, ruimte, aandacht en warmte is.

Hier kun je zijn, wie je bent.

Hier hoef je je niet anders voor te doen, jezelf niet hoog te houden.

Hier mag je rusten en aandacht aan jezelf geven in een programma wat aangepast is aan jou en voor jou.

Samen met mij!

 

 

 

 

 

 

Praktische informatie

De workshop met Timeout4you naar het nieuwe jaar is op zondag 19 december van 10.00 tot 16.00 uur op de boerderij, inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en tussendoortjes. De investering is €100.

We gaan tijdens deze workshop samen op een liefdevolle manier oude patronen doorbreken. Daarna gaan we voelen en ervaren hoe jij jouw energie in het nieuwe jaar wil gaan neerzetten.

Deze dag is een combinatie met praten, coaching, voelen, meditatie, wandelen, buiten zijn, dieren. Kortom, veel werken vanuit je gevoel. Je leert om te voelen en naar jezelf te luisteren. In het drukke leven is vaak makkelijker om je gevoel weg te duwen, maar het juist belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Want jij bent het waard!

 

Interesse in de workshop met Timeout4you naar het nieuwe jaar op de boerderij?

 

Gun jezelf die rust en dit moment voor jezelf!

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. Ik leer je graag kennen en hoor graag jouw verhaal! We kijken dan samen of dit bij je past.

Datum