GeZONd in je Lijf met:

Timeout4you-massage.

Timeout4you-healing.

 

Massage.

Massage is aanraking.

Aanraking is geraakt worden.

Geraakt worden in het diepste van je wezen.

Je wezen waar het stil is.

Stilte waaruit jij ontstaan bent.

Timeout4you- massage. Deze speciale massage brengt diepe ontspanning. Je zenewstelsel wordt in balans gebracht. Spieren ontspannen. Het brengt nog meer, tijdens de massage worden de charka’s in balans gebracht en geoptimaliseerd. Energie wordt opgeschoond en kan weer vrij stromen. Dat maakt je minder moe, versterkt je weerstand en maakt je blijer.

Timeout4you- massage speciaal voor jou..Vrouw!  Voor vrouwen met een borst en/of buikoperatie. Om je rust en ontspanning te bieden.

Investering: €75,-

Een behandeling duurt 1 tot 1,5 uur

Healing:

Een healing is een energetische behandeling. Wij bestaan uit energie, alles is energie. Blokkades op energie niveau ontstaan door stress.

Stress kan allerlei oorzaken hebben, maar het effect op het lichaam en geest geven vaak dezelfde klachten. Omdat lichaam en geest samen werken heeft het invloed op beide. Voel jij je lichamelijk niet lekker dan heeft het weerslag op je humeur en voel jij je depri, alleen of van streek dan voel je dat lichamelijk.

Stress is de grootste factor van allerlei problemen zoals vermoeidheid zowel geestelijk en lichamelijk. Veel lichamelijke problemen ontstaan door stress omdat het een grote impact heeft op vele symstemen van ons lichaam. Door disbalans ontstaan ziekten. Daarom is het zo belangrijk dat je weer de balans gaat herstellen.

Timout4you-healing geeft een diepgaande werking op de 4 niveaus:  fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Je ervaart de kracht van Hogere Engelen en Lichtmeesters. Deze healingen zijn heel speciaal! Je hoeft er niet in te geloven om te ervaren.

Investering: €75

Een behandeling duurt 1 tot 1,5 uur

Margriet is een verpleegkundige maar met nog heel veel extra kwaliteiten. Ze heeft in de afgelopen jaren dat ik haar ken heel veel meer ontwikkeld in wat energie met de mensen kan doen.
Ik heb niet een makkelijke periode gehad en ben voor ontspanning naar Margriet gegaan omdat ik weet hoe serieus en warm zij met mensen omgaat. Zij zelf noemt de therapie: healing bij Timeout4you. Je kan het wat mij betreft ook een enorm cadeau voor jezelf noemen. Ik heb nu deze behandeling 3x gehad en kan niet anders zeggen als dat ik er elke keer als herboren vandaan kom. Ze werkt met engelen en meesters en dat is voor mij heel natuurlijk. Wanneer dit moeilijk te begrijpen is voor je of daar niets mee hebt is de behandeling nog steeds heel waardevol en juist voor ontspanning. Ze weet precies wat er op dat moment nodig is. Ik heb meditaties gedaan en andere ontspanningsmethoden, maar dit is echt heel anders en mag het dan uit handen geven en is een heel fijn gevoel.
Mijn advies zou dus zijn om het zeker in overweging te nemen en dit te gaan ervaren. Je zal merken dat het je zeker meer dan goed doet.

Marja