Vrijwilligers gezocht

op mijn boerderij in Dongen

Vrijwilligers gezocht

op mijn boerderij in Dongen

Help jij als vrijwilliger mee op mijn boerderij?

Ben jij een échte dierenliefhebber die graag in de natuur is en de handen uit je mouwen wil steken? Ben je een natuurliefhebber met groene vingers en wil je een steentje bijdragen bij het onderhouden van mijn prachtige tuin?

Dan ben ik op zoek naar jou! 

Het is ook geschikt wanneer je herstellende bent van een burn-out/depressie. In de natuur mag je jezelf zijn en tot rust komen. Het heeft een kalmerende werking op je geest. De dagen om te helpen zijn in overleg. 

Werkzaamheden en taken:

    • Helpen verzorgen van de dieren
     Ik heb 3 schapen en 2 jonge alpaca’s. Binnenkort komen er lammetjes! Zij hebben de nodige verzorging en aandacht nodig. Voeren, hokken schoonmaken en knuffelen dus! Het verzorgen kost tijd maar is fysiek niet zwaar 
    • Jonge alpaca’s tam maken
     Ik heb twee jonge alpaca’s die getraind moeten worden op een liefdevolle en zachte manier. Ik wil graag dat ze meer gewend raken aan mensen en ik zou ze graag willen trainen om te leren wandelen aan een halster zodat we er ook mee kunnen wandelen in de natuur. Dit kost tijd en dat schiet er soms weleens bij in. Ik zoek iemand die het leuk vindt om dit samen met mij op te pakken. 
    • Werkzaamheden in de tuin
     Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken, maar zou daar graag wat hulp bij gebruiken. Ieder seizoen vraagt natuurlijk iets anders,  zoals planten, snoeien, wieden, bladeren opruimen etc. 

Wat zijn voor jou de voordelen om te helpen?

    • Je bent op een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen.
    • Je bent samen met de dieren. Dat brengt je altijd nieuwe inzichten en is dankbaar werk!
    • Je hoeft nergens aan te denken en kunt je hoofd leegmaken.
    • Je bent buiten aan het bewegen en dat zorgt voor energie.

Over de boerderij & mij

Ik ben Margriet en woon op mijn prachtige boerderij in Dongen. Ik woon samen met mijn 3 schapen en 2 alpaca’s. Ik heb een coachingspraktijk aan huis, waarbij ik mensen help met burn-out klachten. Het coachen is zowel met als zonder dieren. Steeds meer mensen weten mijn praktijk en de plek te vinden en daar ben ik dankbaar voor. Het is een heerlijke plek om gewoon te “zijn”. 

Lijkt het je leuk om te komen helpen op de boerderij?

 

Vul dan het onderstaande contactformulier
en dan kijken we samen wat past. Het belangrijkste is dat we een klik hebben! Dagen en tijden zijn in overleg en redelijk flexibel in te delen.

 

Ik hoop je snel te ontmoeten!

13 + 12 =