Help! ik voel me uitgeput!

Online Huiskamerlezing over burn-out & stress

DoMoe zijn we allemaal wel eens… maar wat als het niet beter wordt, en als je je echt uitgeput voelt? Als extreme vermoeidheid wellicht gecombineerd wordt met depressieve gedachten en gevoelens?

Dan wil ik je van harte uitnodigen voor mijn Online Huiskamerlezing over burn-out & stress.

Ik wil al langere tijd een huiskamerlezing geven over burnout & stress, maar door de maatregelen kan dat helaas nu niet. Toen bedacht ik me om hem online te gaan geven. Er zijn geen kosten aan verbonden. Er is plek voor 5 mensen per lezing zodat het ook persoonlijk en interactief kan worden. Ik help in mijn praktijk mensen bij een burn-out, stress, rouw en verlies.

De huiskamerlezing is interessant voor jou als je herkent dat je je vaak moe voelt en de afgelopen periode veel stress ervaren hebt, en het gevoel hebt dat je maar niet uit de negatieve spiraal kunt komen.

Ik leer je tijdens de lezing wat een burn-out eigenlijk is en wat de impact is op jouw hele systeem. Ik vertel je over welke 3 soorten uitputting er zijn, wat de oorzaken van een burn-out meestal zijn, over reageren vanuit je overlevingsmechanisme, over het helperssyndroom en nog veel meer.

Je krijgt veel inzicht over jezelf en hoe jouw lichaam en geest samenwerken. Ik geef je tips en manieren om de eerste stap naar rust, ruimte en power te zetten.

De lezing vindt plaats op de volgende data via Zoom:

Donderdag 22 april om 20:00 uur

Tijdens de online huiskamerlezing mag je helemaal jezelf zijn. Je bent niet alleen! Je hoeft je dus ook niet te schamen.

Inschrijven kan via het formulier hieronder. 

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Lieve groetjes,

Margriet

Meedoen met de 

Online Huiskamerlezing “Van uitputting naar Power”

Vul hieronder je gegevens in, dan stuur ik je de uitnodiging toe. 

Wanneer wil je deelnemen?

11 + 11 =