Maak kennis met je vijfde dimensie energie workshop

Voel een diepere verbinding met jouw innerlijke zelf.

Data: 11 februari 2023     

Maak kennis met je vijfde dimensie energie workshop

Voel een diepere verbinding met jouw innerlijke zelf.

Data: 11 februari 2023

Workshop  waarbij je kennis gaat maken wat de energie van de vijfde dimensie voor jou betekent.  
Je maakt contact met je bron  & EigenWijsheid.

Maak  kennis met energie van de vijfde dimensie!

Ruud van praktijk Aanreiken organiseer ik, Margriet van Timeout4you, de workshop vijfde dimensie

Wij gaan jullie helpen om kennis te maken en te laten ervaren wat energie van de 5e dimensie voor jou betekent. Maak contact met je bron, je EigenWijsheid. Met de energie van Liefde, mededogen, vertrouwen, genade, geloof en dankbaarheid.

Tijdens deze bijzondere dag gaat: 
Ruud: Lichtcodes activeren en je pijnappelklier die zorgt dat kosmische energie kan binnen komen, zodat contact met je hogere zelf kan plaats vinden. 

Margriet:  Opent het Veld van LICHT. Geeft meditaties met en vanuit de 5e dimensie energieën. Ze geeft uitleg over de dimensies en het Hoger Zelf.  Zij maakt dat we een nieuwe verbinding maken met de 5e dimensie aarde energie.

Ruud en Margriet geven beide een healing op hun eigenWijze. Ze zijn beide lichtwerkers en in dienst van de mensheid. Wij willen dat mensen bewust worden van zichZelf! We geven healing en coaching.

 

Workshop   waarbij je bewuster wordt van jezelf,    je gedachten, patronen, emoties en je handelen.

Vorige deelnemer over deze workshop: 

Ik heb genoten van deze dag: het warme welkom, de prachtige lokatie, de lekkere lunch, de ongedwongen sfeer, het programma en de voelbare groepsenergie.
Dankjewel Margriet en Ruud. 💚🙏🍀

Vorige deelnemer over deze workshop: 

Bedankt voor alle goede zorgen vandaag heb een hele interessante leerzame dag achter de rug ❤️

Je vierde en vijfde dimensie

Vierde dimensie

Dit is de bewustwording van het feit dat het niet meer werkt, wij mensen, de aarde met alles erop en eraan gedijen niet meer. Vervuiling, oorlog, honger, vluchtelingen, criminaliteit enz enz. Op persoonlijk vlak wordt je bewust van angsten, schuld gevoel, schaamte en belemmerende overtuigingen. We dienen naar een ander bewustzijns niveau te gaan om te leren, hoe wij problemen gaan oplossen en we naar een samenleving kunnen, die we gaan ervaren als éénheid in verscheidenheid.

Vijfde dimensie

Door de 5e dimensie energie, gaan we bouwen naar een nieuwe toekomst een nieuwe aarde. Het begint bij jou als mens als individu, doordat jij bewuster gaat worden wie jij werkelijk bent en handelt naar jou innerlijk weten en verbinding met je hogere Zelf, zullen er mogelijkheden ontstaan die je nu nog niet kunt overzien.
Met jou gaan vele deze energie opzoeken, omdat het niet anders meer kan. Steeds meer mensen gaan zich bewust worden van zichzelf, van hun gedachten, patronen emoties en hun handelen.

Bewust worden & licht geven

Bewust worden

Bewust worden dat wij niet alleen een lichaam zijn, maar een lichaam hebben. We zijn wezens van LICHT. De kunst is, ondanks de chaos op de aarde open te blijven voor wat er nog meer is en niet meegaan in strijd van macht of angst. We komen op een kantelpunt waar meer en meer mensen zich naar positiviteit en liefde wenden en zo krijg je een omslag.

Wat we in het vissentijdperk nodig hadden, zoals macht en strijd, om iets te veranderen bv protesten is nu een andere manier en dat is LICHT. Omdat we allen lichtwezens zijn en energetisch ( alles is energie) kunnen we Licht en positiviteit sturen naar andere die minder bewust zijn, naar situaties die we niet meer willen, zoals oorlog, macht hebbers, dictaturen, maar ook systemen die gebaseerd zijn op hebzucht. Systemen die niet werken, kijk om je heen, het onderwijs, de zorg, politiek, economisch en wereldwijde epidemieën, vervuiling. Allemaal systeem die om gaan vallen.

Licht

Er zijn vele mensen met LICHT in zich, die nieuwe ideeën hebben en ook bewustZIJN, Vele nieuwe tijds kinderen, gevoelig en nu vaak pioniers, wij dienen hen te steunen en zoveel mogelijk LICHT kracht te zenden, zodat zij de nieuwe aarde kunnen neerzetten, Nieuwe systemen kunnen aandragen en ontwikkelen. Met de 5e dimensie energie kun jij LICHT geven aan jezelf, en anderen. Ook aan systemen en situaties zodat zij in het LICHT komen te staan en zo uitgenodigd worden naar meer bewustwording van hun eigen WEZEN.

Je begrijpt dit gaat niet in één keer en zeker ook niet zonder slag of stoot, want oude energieën verzetten zich, dat is wat we zien in de chaos die nu wereldwijd aan de gang is. Verlies jezelf daar niet in, wereldwijd en ook in ons persoonlijk leven is het vaak tumult.

Praktische informatie

De workshop vindt plaats in 11 februari 2023. De dag is van 10.00 tot 16.00 uur op de boerderij, inclusief een heerlijke lunch, koffie, thee en tussendoortjes. De investering is €125.

We werken samen met een groep van maximaal 10 deelnemers.

 

 

 

Interesse in de vijfde dimensie workshop?

 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. 

12 + 11 =